loader img
Top
img
Welcome to the

CARE FOR EUROPE project

Encourages the welcoming of nursing students on mobility

Read More Sign Up for Newsletter Contact Us
img
Welcome to the

CARE FOR EUROPE project

Aims to contribute to the internationalisation of nursing education in four EU countries

Read More Sign Up for Newsletter Contact Us

This project has received funding from the European Union’s Erasmus + programme under grant agreement No 2020-1-FR01-KA203-080111

FILM


A "Care for Europe" projekt harmadik szellemi terméke egy film, amely a bejövő ápolóhallgatók és oktatójuk tapasztalatait mutatja be. Ez a film azért készült, hogy "demisztifikálja" az ápolói Erasmus szakmai gyakorlatot, amely gyakorlat még mindig túl kevéssé ismert a kórházakban, az egészségügyben vagy az egészségügyi és egészségügyi-szociális struktúrákban dolgozó szakemberek körében. Ebben az összefüggésben fontosnak tartottuk, hogy bemutassuk, milyen gazdagító hatással van ez a fajta szakmai gyakorlat az összes érintettre (hallgatók, szakemberek, intézmények). Ennek a produkciónak a célja, hogy demokratizálja ezt a gyakorlatot, hogy több szervezet fogadjon Erasmus vagy nemzetközi gyakornokokat. Ennek érdekében a négy partnerország hallgatóit és szakmai mentorait kérdeztük meg tapasztalataikról.

A film francia, finn, magyar, spanyol, spanyol és angol felirattal is elérhető, és célja, hogy széles körben használják az Erasmus+ tapasztalatok népszerűsítésére a klinikai gyakorlatokon.

Kellemes megtekintést kívánunk!